15 FAKTA OMEGA-3 YANG ANDA TAK TAHU

Assalamualaikum & Hi!

Harini Syafa nak share info mengenai Omega-3. Ramai yang tahu dan ramai jugak yang kurang tahu. Betul? Jadinya, jom layan fakta bergambar kat bawah ni.

SATU

DUA

TIGA

EMPAT

LIMA

ENAM

TUJUH

LAPAN

SEMBILAN

SEPULUH

SEBELAS

DUA BELAS

TIGA BELAS

EMPAT BELAS

LIMA BELAS


Promosi Shaklee OGOS 2017


Assalamualaikum & Hi!

Bulan Julai baru je berlalu meninggalkan kita. Sekarang dah masuk bulan Ogos yang Ohsem pulak. Bulan ni banyakkkk sangat offer daripada Shaklee untuk awak semua. Terutama yang nak daftar ahli Shaklee. Bulan ni khas untuk awak tau dan jugak untuk ladies kat luar sana tu.

Jom tengok apa yang Shaklee offer.


Promosi ni khas untuk ahli Shaklee yang baru ingin mendaftar sahaja ya. Seperti yang korang lihat dalam poster kat atas ni, setiap 100UV minimum pembelian produk Shaklee dalam 1 resit akan melayakkan korang untuk purchase:

  1. Shaklee Shaker in Coral Orange berharga RM18.00 (worth RM33.90)
  2. 1 botol Sustained Release Vita-C Plus berharga RM60  (worth RM104)

Atau korang boleh grab dua-dua ni terus. Rugi tau tak grab Vitamin C masa tengah promo ni. Penjimatan sehingga RM40 tu. Mana nak dapat oi 😝 Macam mana nak buat pembelian sehingga 100UV untuk korang grab offer ni? Boleh whatsapp Syafa sekarang untuk Syafa guide step by step.


Offer seterusnya ni khas untuk semua ladies untuk semua peringkat umur iaitu Women's Health Set. Bulan ni adalah bulan meraikan wanita. Tak kiralah sama ada bujang ataupun sudah berkahwin. Masih muda ataupun sudah berusia. Dan juga tengah hamil, dalam tempoh berpantang mahupun tengah merancang untuk hamil.

This is it. Jom raikan diri sendiri ataupun orang yang korang sayang dengan grab offer bulan ni. Badan kita nak pakai lama tau. Next post Syafa cerita pasal kepentingan suplemen tau. Terutama kita yang wanita ni. Luar dalam kena jaga ya.

Antara set yang ada dalam Women's Health Set ni adalah:

  1. Ever Vibrant Set
  2. Prenatal Set
  3. Postnatal Set

Bagi offer untuk Women's Health Set ni, korang boleh grab Follow Your Heart Tumbler dengan hanya RM23.32 (worth RM80). Cun melecun kan kan? Memang favourite Syafa warna merah makngah ni 😆


Offer terakhir adalah Omega Rewards. Korang memang wajib grab offer ni tau.

Sebab apa? Sebab minyak ikan yang terdapat dalam OmegaGuard Shaklee adalah minyak ikan yang terbaik. Apa itu minyak ikan? Korang boleh google dulu ya. Next post Syafa up pasal minyak ikan dan manfaatnya. Sebab seterusnya, korang boleh dapat penjimatan yang banyak dan share beli untuk makan sekeluarga.

Dengan pembelian 5 botol OmegaGuard dalam 1 resit, korang confirm akan dapat:

  • RM60 e-Discount Vouchers (RM20 x 3)

Baucer ni korang boleh guna untuk pembelian korang seterusnya (tertakluk kepada t&c).

Tunggu dulu. Ada lagi ni! Baca seterusnya.

Tapi jika korang tambah lagi 2 botol OmegaGuard, korang akan dapat lagi banyakkkkk. Nak?

  1. FREE Memberhip Shaklee (jimat RM80)
  2. FREE Postage (worth RM10.60)
  3. Cash Bonus 5% (worth RM40)
  4. e-Vouchers (worth RM60)

Sekarang cuba kira berapa yang korang akan dapat hanya dengan beli  botol OmegaGuard Shaklee. 

Dah kira?

Banyak kan?

Best ke best?

Total penjimatan dan rewards yang korang akan dapat dengan belian 7 botol OmegaGuard adalah sebanyak hampir RM200. Betul-betul jimat kan?!

Boleh beli suplemen lain tu. Dah lah jimat dapat FREE Membership. Takyah bayar pun untuk join ahli. Dapat banyak benefits pulak tu bila dah jadi ahli Shaklee. Wah wah 😱

Jadi tunggu apa lagi? Takpayah tunggu dah. Jom ajak family, kawan-kawan, saudara mara kumpul order beli 7 botol OmegaGuard. Korang jugak yang untung nanti tau.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hubungi Syafa untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


SYAHIRAH BAHRUM
Whatsapp : 014-5344858
Your Shaklee Independent Distributor

FOLLOW OFFICIAL INSTAGRAM SHAKLEE

@SYAFA_SHAKLEE


Tahniah & terima kasih kerana memilih Shaklee bagi meningkatkan tahap kesihatan anda sekeluarga.

Promosi Shaklee Julai 2017


Assalamualaikum & Hi

Berikut merupakan promosi yang korang boleh dapatkan sekarang & sepanjang bulan Julai 2017 ni sementara stok masih ada.

Konsepnya SIAPA CEPAT, DIA DAPAT!

Murah hatinya Shaklee, bulan ni banyak betul promosi.

RUGI sangat siapa yang taknak GRAB. Limited edition ni.

Antaranya:

💗VIVIX RED HOT COOLER BAG
💗VIVIX SPOON
💗VIVIX (RED) COASTER
💗SHAKLEE SHAKER IN CORAL ORANGE
💗SHAKLEE TUMBLER REACH FOR THE STAR (BLUE)

Nampak ke nampak? Meriah kan!

Cantik sangatttt. Kalini lari dari warna hijau pulak.

VIVIX RED HOT COOLER BAG

VIVIX SPOON


SET VITALITY SHAKLEE

SHAKLEE TUMBLER REACH FOR THE STAR (BLUE)

Boleh dibeli secara Purchase with Purchase (PWP) dengan setiap pembelian Set Vitality Shaklee. 

VIVIX (RED) COASTER


SHAKLEE SHAKER IN CORAL ORANGE

Hubungi Syafa untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


SYAHIRAH BAHRUM
Whatsapp : 014-5344858
Your Shaklee Independent Distributor

FOLLOW OFFICIAL INSTAGRAM SHAKLEE

@SYAFA_SHAKLEE


Tahniah & terima kasih kerana memilih Shaklee bagi meningkatkan tahap kesihatan anda sekeluarga.